Iti oferim astfel servicii de proiectare si executie in urmatoarele domenii:

–  Gaze naturale
–  Instalatii termice, electrice, sanitare, ventilare si climatizare , apa-canal si incendiu.

Proiectele sunt executate conform normelor prevazute de legea gazelor si NTPEE/2009.

Societatea noastra este autorizată A.N.R.E. şi I.S.C.I.R. PROIECTINSTAL EXPERT are o vastă experienţă în domeniu si poate realiza proiecte complexe de gaze naturale, destinate oricaror aplicatii.

PROIECTINSTAL EXPERT poate efectua Verificarile Tehnice Periodice (VTP) ale instalatiilor de gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice (RTP) obligatorii la maxim 10 ani, atat pentru Asociatiile de Proprietari cat si pentru persoanele fizice, juridice si institutii.  Aceaste operatiuni sunt obligatorii pentru toti consumatorii iar neefectuarea acestora poate duce la sistarea furnizarii cu gaze ca o masura de siguranta.

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o PRIORITATE pentru dumneavoastra si va rcomandam sa efectuati aceste operatiuni la termenele scadente, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.

Verificare si revizia se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

Detinatorii/utilizatorii trebuie sa faca verificarile tehnice la fiecare doi ani si reviziile tehnice la fiecare 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta in utilizare.

Oferim consultanta clientilor in luarea deciziei corecte si in imbunatarirea managementului prin oferirea celor mai bune solutii si preturi adecvate nevoilor lor.

Cu un portofoliu de clienti in continua crestere, managementul companiei are ca principal obiectiv: satisfactia clientului si prestarea unor servicii de calitate realizate cu personal calificat

Trimite-ne un mesaj!